Lente 2013

Het derde lente magazine staat bomvol met lente-tips, en buiten activiteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van het aanleggen van jouw eigen tuin? Of het aanleggen van een buitenaltaar? We hebben het over de Neo-Paganistische gemeenschap door het te hebben over de manier waarop Goden afgebeeld worden, en hoe wij gebruik maken van het Neo-Paganistische label. We hebben een gastschrijver, Vernon McNew, die de Asatru introduceert, en Linda deelt haar voorliefde voor het planten- en dieren orakel der druiden met de lezer.
Wij wensen jullie weer veel plezier bij het lezen.


Lente 2012

Het is weer lente. Heerlijk. Het is ook een echte lente; stralende zon maar nog niet warm genoeg om zonder jas de wereld te verkennen. De lente kriebels spelen weer op en er wordt heftig schoongemaakt en plannen gesmeed. Heerlijk!
In deze editie van Little Witch magazine hebben wij het over Neo-Paganistische ethiek, heilige teksten en leefregels en natuurlijk over de lente. Wij duiken dieper in Ostara en Beltane en ons verhaal gaat deze keer over de Mei Huwelijken van Beltane.
Verder kijken wij voorbij het voorspellend vermogen van de runen door te kijken naar hun gebruik in magie en genezing en blikken wij terug op de zeer geslaagde Imbolc viering die wij gehouden hebben met Lunadea.nl. Ook sluiten wij met deze editie onze special over hoodoo af.
Heel veel plezier met lezen en zoals altijd horen wij graag van jullie!


Lente 2011

Het is lente! Eindelijk! De winter maanden waren lang en woest. We hebben sneeuw en kou weerstaan maar nu is Ostara gekomen. De zon zal in kracht toenemen en wij mogen ons weer laven in Zijn licht. Wanneer je klaar bent met het genieten van de zon, neem dan de tijd om ons nieuwe magazine te lezen. Je zal de lente er nog meer door waarderen. We praten over Ostara en Beltane, over de invloed van de Gulden Snede in ons leven en over het opzetten van een eerste altaar. We hebben een interview gehouden met Sjamaniste Linda Wormhoudt en delen het verhaal van de kleine vogel die gevonden werd door Ostara en de traditie van het eieren leggen de wereld in bracht. Geniet en Blessed Be! Dank je voor het lezen!

 

Seizoenen

Winter

Lente

Zomer

Herfst

 
/Magazines / Lente