Herfst 2013

Met het derde herfst magazine komt er een einde aan het derde jaar van Little Witch, en een einde aan het magazine zelf. Het was een geweldige rit, en dat is dit issue ook. Kruidenliefhebbers en gebruikers kunnen hun lol op, we hebben het over magie, en of het allemaal tussen onze oren zit, en de moeilijkheden van interreligieus werk. Geniet ervan, en bedankt voor de rit de afgelopen jaren.Herfst 2012

We zijn weer een jaar verder. Het is weer herfst, het seizoen van prachtige kleuren, hopen tuinafval en de vertraging van de natuur. En, natuurlijk, van een nieuwe Little Witch magazine.

In deze Little Witch magazine hebben we het, behalve de herfst, over de juiste uitspraak van een aantal belangrijke Heksen woorden, het maken van amuletten, het Boze Oog en de legende van Loki, die het haar van de Godin Sif afsneed. Ook reviewen we het geweldige kinderboek van Sarina Star: De Heksters, en Abe van der Veen's 'De Symboliek van Bomen'.

Veel plezier met het lezen, en we zien je weer in de winter.Herfst 2011

Het is weer herfst en wij hebben er zin in! Lekker naar buiten en noten rapen, heerlijk koken en genieten van het vreselijke weer. Deze Little Witch magazine is er precies voor dat soort avonden; buiten koud en regenachtig, binnen warm en knus.

In deze Little Witch magazine hebben we het over de herfst, de feesten van Mabon en Samhain die daarbij horen, maken we een top tien van Neo-pagan chants en hebben we het over de traditie van Hoodoo en wat het toe kan voegen aan het Neo-paganisme. Ook praten we over de waarheid achter de Heksenverbrandingen en hebben we het over T. E. Lovelock's Gaia Theorie.

Wij wensen je veel plezier bij het lezen en tot volgende keer!

 

 
/Magazines / Herfst